V náručí

V náručí

Anotace: .o)

Schovej mě v náručí,
něžně a bez řečí,
celou, kousek nestačí.

Schovej mě v náručí,
schoulím se v bezpečí,
to štěstí zaručí.

Schovej mě v náručí,
tam je to nejhezčí,
snad to neskončí.

Schovej mě v náručí,
klid mi to doručí,
ne, tady se nebrečí.

Schovej mě v náručí,
už trable netlačí
moc se mi ulehčí.

Schovej mě v náručí,
děkuji, to už stačí.
Autor Martinecka23, 29.01.2013
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná básnička. Takže už jsi pěkně schovaná, ST.

31.01.2013 17:07:09 | Psavec

:o) jen bych tak chtěla být schovaná...

01.02.2013 08:32:46 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí