Klávesy

Klávesy

Anotace: ...

Surrealista opírá se o klavír
chčije mi na nohu a zahřívá jí…

Kýchl jsem a slina vytryskla na notebook, utřel jsem ji ručníkem,
takže my myšlenka vypadla
jak
skleněná
kulička
a
rozbila se o roh postele
zrovna když je konec listopadu
a já po večerel s dívkou
která se teď také opírá o klavír
ale
ten hraje
a vytváří hřejivé odrazy
v kapkách rosy na mrtvém listí
a Bach má zimnici.

Je to príma,
jedl jsem mořský plody
a surrealista kráčí po místnoti
češe si vlasy
a paprsek světla který vidím
od imaginativní soboty
záhadně mizí…
Autor milousmen, 31.01.2013
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Sarah, Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí