Pro Martinu

Pro Martinu

Anotace: Z lásky se nejen maluje,ale i dobře píše jeli daná či jeli inspirace.. A přeci v ženách je inspirace velká :-)

21.1.2013    21.15

 

Pro Martinu

 

Já rád Tě mám

víc než sebe sám

neb jen s Tebou

to může být

to přísahám.

 

Na Tebe myslím

v srdci Tě mám

bez Tebe smutno mi jest

nechci být už sám.

 

Cestičkou mechovou

k srdci Tvému na proti jít

bez Tebe už nechci být

v náručí jen Tě mít

v mechu se jen k Tobě tulit

milovat a žít.

 

Hvězdičky jasné

na cestu mi posviťte

ať s Martinkou mohu být

v náručí ji mít

v objetí sní být

něžné její rty na svých mít...

 

Miluji Tě lásko

Autor JarekBrnoCz, 31.01.2013
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí