Tvoje lživé navždy

Tvoje lživé navždy

Anotace: ...

Mám v kapse pár drobných
a na prsou naši fotku,
která je zašlá a zmuchlaná,
z dob, kdy držela jsem
ji v ruce.

Kšandy nosím dole,
možná ze zvyku,
nebo z obavy na tě zapomenout.

Poslouchám písničku,
tu naši, vzpomínáš?
Jak leželi jsme vedle sebe prvně
a v duších měli štěstí a mír?

Jen my dva,
víc nebylo třeba
a svět nám byl fuk,
důležitý jsi byl ty,
stejně jako já.

A budoucnost?
Kterou jsme si plánovali
a tys lhal,
když si říkal, že spolu budeme
navždy.

Naše navždy se vešlo
do plechové krabičky od kávy.
Zakopané pod kořeny stromu.

A já nemůžu na tebe déle čekat.
Musím domů...

Tam kam měli jsme jít společně.
Autor Annie the wolf, 01.02.2013
Přečteno 599x
Tipy 11
Poslední tipující: Sophia.Nadasdy, Metal Lady, Robin Marnolli, poeta, Juan Francesco de Faro, nývlt, Miriska, Rezkaaa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

melancholicky smutná...

10.02.2013 19:33:59 | Metal Lady

Působivé, zejména ten závěr.

01.02.2013 17:07:35 | Inna M.

souhlasím:-)
RM.

01.02.2013 22:13:06 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí