Million Pieces

Million Pieces

Anotace: Psáno při poslechu písně Million Pieces od Emmy Rossum

Sbírka: Ztrácím tě

Nevím, co dělám, vypadávám z rytmu,

hlava se mi točí.

Ani když otevřu oči

nevidím nic než tmu.

 

Toulám se po stěnách,

a pramálo hlídám si dech.

Dopisy, polibky Tvé končí v pěnách

a já... libuju si v plamenech.

 

Jsem na kusy.

Vzdala jsem všechny pokusy

vytratit se, dát vale postavám.

Nechápu, proč zůstávám...

 

když zbyly jenom střepy.

Předtím měl pořád slov kopy

a teď uzavřel se do mlčení...

Že prý nic mi po tom není!!!

 

V zoufalství slyším oblaka plout,

cítím, jaký jsem bloud.

Odmítám, aby slunce zašlo

a s ním vše odešlo.

 

Jsem na kusy.

Nezaženu běsy,

kteří mi šlapou po prstech

po stovkách, po trsech.

 

Mám se v poutech plížit světem?

Largo hrát svým obětem?

Kde vzít odvahu

nad tělem, světem mít převahu?

 

Točí se mi hlava.

"Bravo" mi v ní Ďábel zpívá

a zaliká se radostí,

i když nezničil mě ještě dosti

 

Jsem na kusy

a pod vousy šeptám si,

má-li bránit se ještě cenu,

či raději na jiné svalím vinu?

 

Jsem stále naživu?

Nejsem hotová...

Autor Ori Eremos, 01.02.2013
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí