Políbila mě múza na genitálie

Políbila mě múza na genitálie

Anotace: Políbila mě múza...Políbila mě něžně rozpolceně a oplácím jí polibky na papír.

Políbila mě múza na genitálie,
rozpoutala rozkoš po celém těle.
Políbila mě něžně rozpolceně
a oplácím jí polibky na papír.
Políbila mě múza na prdeli,
abych zplodila to živě šílené,
vdechla život myšlenkám?
Snad pochopíte vášeň ve slovech,
jak pomalu ztrácím dech,
když líbala mě můza neskutečně!
Na erotogenní zóny,
aby zazněla slova v tóny.
Skládám už i hudbu,
při milování na klavíru,
snad neudělám díru do papíru.
Pak štětcem rychle se oháním,
k extázy mě múza dohání.
Hází si se mnou,
hraje si čile,
papíry podává mi mile.
Vzrušeně píši radostně,
pak múza rozloučí se žalostně,
zase na pár dní
A o poezii pouze sním..

Autor Anež, 01.02.2013
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí