Hvězda

Hvězda

Anotace: nemám co bych k tomu řekla

Ta záře může být cokoli,
Můžeš ji vidět kdekoli
Klidně světlo na konci tunelu,
Nebo hvězdička vrcholu

Hvězda žlutá zářívá
Život ti pohřbívá
Pohřbívá ji na oko
Ale za to hluboko

Myslíš si že tě zachrání
Při tom cítíš jen bodání
Bodání přímé do srdce
Odevzdává tě smrtce
Autor majdik 2, 02.02.2013
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Anež
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí