Kdo ví

Kdo ví

Anotace: ...

Bílá křídla stříbrem pokrytá
jemně černá z části blankytná
tvoje moje já
kdo nás předělá
kdo vymámí lásku dar
když život nám jej vzal
s tebou
bez tebe
jak život v plamenech
vášeň láska žár
zlé skutky spal
pak spolu v nebi pekle snad
prolínají se drak i had
sníš?
já vím
pochyby a bolest
zrada
hledá svého vraha.
Autor Alien.v.v.s., 04.02.2013
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí