Maličký spáč

Maličký spáč

Anotace: Pro mojí sestřičku :)

Medvídek spí,
v teploučkém brlohu,
něco ho probudí,
z jeho snu o medu.
Byl to brouček,
malý a hedvábný,
zvěstovat o jaru,
že brzy přiletí.

Autor Adelheidis, 04.02.2013
Přečteno 510x
Tipy 2
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí