Co mě naučil život, naučila mě základní škola

Co mě naučil život, naučila mě základní škola

Anotace: Prokleté časy

Když nám začaly růst prsa
smály jsme se klukům
že mutují v hlase
a oni nám založili klub protečených žen

Byly to prokleté časy

jen to
co jsme se navyrývaly srdcí
do starých lavic
než jsme fakt nějaké to srdce vyryly - poprvé

a pánové co se načmárali kosočtverců
něž nějaký vepsali do těla "použitá"

po srdcích a tělech

zůstaly jen

ženské
co třídí chlapy
na plasty
a zkažené maso
/kvůli životnímu prostředí/

a chlapi
co skladují ženy
na ty které měli fakt rádi
a ty se kterými spali
/kvůli zásobám na zimu/


Jsou to prokleté časy
Autor chci_uverit, 04.02.2013
Přečteno 405x
Tipy 13
Poslední tipující: Joe Vai, Favi, Sarah, Miriska, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí