Sedím a přemýšlím...

Sedím a přemýšlím...

Anotace: Po optimistické "První" tu je takové povzdechnutí....Původně to byl spíš jen status na FB....

Sedím a přemýšlím...

Sedím a přemýšlím...Bez úsměvu, mlčky a tiše.
Někde pryč je ten pocit "motýlů v břiše".
Sedím a přemýšlím...Co udělal jsem špatně, kde stala se chyba?
Já málo kdy bez humoru, nyní jak leklá ryba.
Sedím a přemýšlím...Mám otázky bez odpovědi.
Holé pocity tu předkládám, jako bych byl u zpovědi.
Sedím a přemýšlím...Nad lacinými verši této básně.
Kdy zlé se v dobré obrátí a bude zase krásně.
(LSI, 30.1.2013)
Autor LSI, 04.02.2013
Přečteno 537x
Tipy 3
Poslední tipující: lucie.Tee, Adelheidis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi tak :) ST

04.02.2013 22:45:15 | Adelheidis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí