Antiblbitiva

Antiblbitiva

Anotace: O pilulích co vam život nezmění...

Jsem jen stará troska

mumie co místo formaldehydem

chlastem se obaluje.

 

V mladym těle

stará žena

stařena co lásce neholduje.

 

Co v panice ze života

zapíjí antidepresiva

litrem vína.

 

V touze po spáse

odpuštění

a nejvíc zapomnění.

 

Ty pilule co prej jízdu v protisměru

zaručeně obrátí..

A..

 

Mění ty svině

teď už nemůžu ani plakat

vyřvat ten žal, co chce ven..

 

A co pak?

Osud taky změní?

Autor Fiši, 05.02.2013
Přečteno 357x
Tipy 12
Poslední tipující: M.V.Jung., Loveless, Akrij8, Eru Alonnar, Sarah, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí