stagNonavatě...

stagNonavatě...

Anotace: ...

může přijít chvíle
kdy se každé měřítko stane zbytečným
protože nic není
považováno za lepší
než všechno ostatní?

přestane existovat krása
která je nadřazena ošklivosti
zmizí láska
protože aby se mohlo milovat
musí se cítit
že to převažuje nad tím
co je nemilované...

pak vlastně nikdo ani přesně neví
co ta slova znamenají
protože neví
jestli někdy něco považoval za krásné
jestli někdy poznal vášnivé...

když si myslíte
že nic nemůže být nadřazeno
něčemu jinému
budete nezlomně přesvědčeni
že nemůžete být poraženi
ale také nikoho neporazíte…

jediné co víte
že cítíte prázdnotu
tam
kde by takové věci měly být...

co tedy navrhujete Doldrumme?

vylekat
vylekat víc
než si dokážete představit…

když neznáte krásu
je třeba ukázat zděšení
když neznáte lásku ani přátelství
je třeba ukázat strach a zlobu…

víte příteli
že páchání násilností
bylo v dějinách
vždy kardinální chybou agresorů?
pak totiž dostanete důvod k boji
abyste mohli zase myslet…

ke svoboděééé!
Autor enigman, 05.02.2013
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: Robin Marnolli, Ollie, Avola, střelkyně1, Joe Vai, Miriska, Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já už radši ani nemyslím:))

05.02.2013 14:09:42 | střelkyně1

mě vášeň v životě na tuty potkala až včil :-)

05.02.2013 12:08:14 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí