Co je to?

Co je to?

Anotace: Co je to?

Ano. Má postavení vysoko. Prožila renesanci, Baroko i Rokoko.Pořád ještě má svojí duší divokou a když jí budeš utlačovat, dá ti ránu na oko.
Je krásná a její cesty tajemné, vyprávějí příběhy veselé i dojemné.
Když náhodou žila tam kde tyranie byla.
Dokázala vyzrát na praktiky ničemné.

Ano je to tak a všichni o ní víme.
Je to ten pocit, když se z vlasní vůle, v parku k naší smůle, do psího hovna posadíme.

Zasluožila si i sochu na malém ostrově. Postavili jsme ji pro ní v dámské podobě. Díky ní můžeme platit kartou nebo hotově. A říká že každé rozhodnutí záleží jen na tobě.
Stejně jako rozhodnutí těch co v bitvách padali, jen aby jí alespoň pro svou rodinu dostali. Takhle přitažlivá je ta milostivá a chce, aby jme jí celou dobře poznali.

Ano je to tak a stejně na ní lpíme.
I když vlastně díky ní kolikrát narazíme. To nám ale nevadí, ona za to stojí. Mi stojíme za to jí a pomáhá nám v našem boji.
Autor Jack Salmon, 06.02.2013
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: kytiu, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no budu hádat je to o svobodě ? takže jde o svobodu v tvé básni? :-).. je krásná ,tajemná i nebezpečná a je na nás jak s ní naložíme..no tahle je ještě o něco lepší než ta první ..takže jo líbí a je s hádankou to je ještě lepší:-)..takže piš piš a piš !!!

06.02.2013 10:46:20 | xoxoxo

Díky. Hlavní je, že to jde vzestupnou tendencí. :)

06.02.2013 13:14:50 | Jack Salmon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí