Prokletý princ - Nalezený poklad

Prokletý princ - Nalezený poklad

Anotace: Složenina z (názvů) nových děl a diskuzí na fóru. Taková dada krávovina. Jo a teď bylo toto: Rady pro život - pivo :D

 

 
Hitler a Klaus, koho bychom si na Hradě...
Sprostá slova... ale proč? 
Protože se máme rádi - Letadlo v Peřinách
vypadá jako člověk ale... Jít sama

Všichni jsou tupci - Hemeroidy do každé rodiny!
Soukromý nebe hledáš, mrholí evolucí. Kávu?

SNY: Zavřená v pitevně
Až konečně odvykám ... I to se může stát


Kdo jsem?
Nektar z kouzelné liány
kdo já ;-)

 

 

 

 

 

 

 

Autor milk-fed gimp, 06.02.2013
Přečteno 525x
Tipy 6
Poslední tipující: Joe Vai, Miriska, Sarah, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a víš že mě ráno napadlo zhruba to samé když jsem nakoukla?
poskládaný je to skvěle :o)

06.02.2013 11:40:17 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí