Pivíčka

Pivíčka

Anotace: ...

Do sklepíčka,
pro pivíčka.

Můžeme jich vzít více,
a dát je třeba do lednice.

Otvírákem otevřeme,
potom rychle nalijeme.

Půllitříkem ťukec dáme,
a pak do sebe jedno láme.

Prázdný půllitříček položíme,
a pak prázdnou láhev odklidíme.

Otvírákem otevřeme,
potom rychle nalijeme.

Druhé pivko před námi,
už se na vás třesem, dámy.

I to druhé do nás padne,
a pak k záchodu to táhne.

Třetí je tu co by dup,
necítím chladem zub,

Otvírákem otevřeme,
potom rychle nalijeme.

To bylo konečné,
teď jdeme na točené.
Autor Stín, 06.02.2013
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Dark Princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí