Pád

Pád

Anotace: ...

Svržena, padám střemhlav
volným pádem útrobami země.
Kolem černočerná tma,
jen záblesk světla ve mě.

Svými kořeny mne prostupuješ.
Proplétají se všemi orgány
až k samotnému nitru.
Jsi mému srdci a vyprahlým
rtům vláhou,
v pustém vesmíru
zářivou mléčnou dráhou.

Přesto klesám dál a klesám níž,
nikoli do říše divů,
každým metrem středu země blíž.
Plamínek naděje dohořívá,
postrádá nutnou obživu,
aby vedl mou cestu děsivou tmou
a mohl zůstat naživu.
Autor Ev, 06.02.2013
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí