Collide

Collide

Anotace: Psáno při poslechu stejnojmenné písně.

Proč pořád nevěříš,

že nejsem jako ty, jenž jsi znal dřív?

Copak netušíš,

že chci jen tvůj úsměv a tvoje slova?

 

 

 

Prosím tě stále znova,

důvěřuj mým slzám,

které jen večer drží v pěsti,

když u mě nejsi.

 

Nepůjdu sama nikam,

kde nebyl bys ty v mém srdci.

 

A přeci

trápíš se a bojíš dál.

Co udělat mám,

co říci...

 

Aby mé vyznání vroucí

dolehlo až k víře spící,

jenž obchází lásku tvou,

jak zjevit ti mám svou??

 

Musím zahodit vše vzklíčené,

i to, co by mohlo být...

Jen tak duše zničené

navždy se v nás mohou spojit...

 

Jen tak budeš klidně spát,

naší lásce život přát

a mně...

snad ústa pro smích zbudou!

Autor Ori Eremos, 08.02.2013
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: V.N.Losinský, honnnzik, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí