all terná ti v ní...

all terná ti v ní...

Anotace: když si myslíte že máte na výběr nemusí to znamenat jednu z možností...

probíral jsem se
novými požadavky
pro sněmovnu
jako více větru do zad
cyklistům
více tuňáků
ve vlastní šťávě
pro milovníky designu a umění
renesanční nábytek z Ikey
a pokud je práce zdravá
přenechat ji nemocným…

když vtrhla do kanceláře
zima ne ale dívka
roztočená jako čamrda
s kloboučkem
co vypadal jako fantazie
v parodii na biskupskou mitru
ze staré doby…

podívala se tak
jako bych byl exemplář
vzácného živočicha
nebo tělo na pitevním stole
takže se mnou zacházela laskavě
jako s preparátem…

čemu dáte přednost
chvíli vzrušení
nebo pár stoletím
ve stavu bezvědomí?

rozhodl jsem se
pro to první…

teď okamžik
nehýbejte hlavou
a
pulzující rozkoš se přelila mozkem
do míchy a nervů tak intenzivně
jako symfonie
zapsaná nervovými signály…

když jsem se probral
z rozrušení
byla dávno pryč...

tak jsem si poznamenal
příště si vybrat ji...
Autor enigman, 09.02.2013
Přečteno 364x
Tipy 23
Poslední tipující: Janisko, Psavec, synanceia, Akrij8, Jiná, střelkyně1, Aťan, Avola, hanele m., Miriska, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to vypadána na rozkoš s převelikým odkrvením...následek mdloby:))

09.02.2013 15:36:13 | střelkyně1

a pokud je práce zdravá
přenechat ji nemocným… ..to je nejvíííc :))

09.02.2013 08:30:53 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí