Jak asi,..

Jak asi,..

Anotace: ...

Jak asi vypadají,
lidé co se mi zdají,
a jejichž tvář se vytrácí,
než s ránem zmizí v oblacích..

Jak asi život žijí,
lidé co opomíjí,
globální problémy,
drží se při zemi?!

Jak asi světem plují,
lidé co nemilují,
srdce jim krvácí,
milencům v rozpacích..

A jak já vlastně žiji,
vodkou se neopíjím
neřeším problémy,
držím se při zemi
srdce mi krvácí,
milenka v rozpacích?
Jsem taky něčí sen,
co chce z té hlavy ven,
Empie se vytrácí,
nad ránem v oblacích..
Autor Empie, 10.02.2013
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí