=Nealko

=Nealko

Anotace: tak to byl lázeňský dům...

 

~Pohlednice~

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

 Kamarádka, listonoška

 v horách poštu roznáší

 nevadí  ji sníh a zima?

 Asi to dost vynáší.

 V zimě stoupne na prkýnka

 jako lyžník vypadá,

 dávej pozor,pošťák volá

 ten potok nezamrzá.

 ~~~

 Sportovně je založená

 má z lyžování „doktorát“,

 grogem vnitřně zahřívaná,

 tak co se mohlo stát?

 Pod tím kopcem v potoku

 a s dopisy ve vaku

 snad vodníka prý volala

 poštu mu tam nutila.

 Kamarádka  listonoška

 teď často  s poštou blázní

 za měsíc mi od ní přišla

 pohlednice z lázní.

 ~~~~~~~~

 Lázeňský dům „NEALKO“

 a já jsem z toho

 naměkko…

 ~~~

 A ten bystrý potůček

 plný je pohledů i psaníček

 hastrman  je k roztrhání,

 než vytřídí ta všechna psaní  

 jako dušičky

 už jich má plné pod vodou

 hrníčky…

 ~~~~~~*

Autor Květka Š., 12.02.2013
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: Jarka, divoska_jaja, Joe Vai, Miriska, poeta, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chudák hastrman, tolik práce, ST.

12.02.2013 22:13:26 | Psavec

..aspoň se nenudí,hrnečků prý má dostatek :-)

13.02.2013 11:43:44 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí