Stát na křižovatce snění

Stát na křižovatce snění

Anotace: Jednou ano,jednou ne...

S dlaněmi na víčkách
Pohráváš si s ledem
Rozbíjíš ten strach

Do srdce vidíš předem,když spí
Se třpytkami na rtech
Říkáš jen : „ Moc osobní?“

Otevíráš další dveře a následuje pád
V zrcadle ztracený
S potemnělým úsměvem za mléčnými skly

Krusta která se uvnitř pomalu otvírá
Kostka která nikdy nelže
Našeptává předem „šest“

V ilustraci cest
Nechává se vést
Stát na křižovatce snění

Hranice která není
Čas který rozpíjí barvy
Pod nitrem plují bublinové stopy

Vytahuje karty a už ví..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 12.02.2013
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zledovatělý strach na víčkách když odbíjela půlnoc

13.02.2013 09:22:48 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí