Sentimentální zkouška

Sentimentální zkouška

Anotace: ...

Pamatuješ si na tu malou hospůdku

kdy nám docházela whiskey

a tys mě učil obláčky z dýmu

co omamoval stejně jako tvoje vůně..

Na barevný lístečky v tom nevšednim podzimu

chladný vánek co mi cuchal vlasy

na lásku bez jména, na ranní útěky

výlety do neznáma se sladkou příchutí..

Pamatuješ si vůbec na něco z toho ničeho

pro mě na chvilku všeho..

Na sevření těl, zpocenných dlaní v božské rozkoši..

Na krutý zdrcení ve větě o přátelství..

Dals mi chleba s medem na žízeň.

S každým polibkem vysáls ten pocit

samoty a zlomení..

Zároveň jedním tahem zlomils větvičku

s barevným lístečkem a taky srdcem..

Autor Fiši, 13.02.2013
Přečteno 416x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Akrij8, Sarah, Jan Voralberg, Miriska, Sýkorka07, Isquieasuus, poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi si pamatoval jen tu whisku...

15.02.2013 00:38:03 | enigman

Dals mi chleba s medem na žízeň.
To je krásný obraz :)

13.02.2013 01:58:07 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí