Pěšák

Pěšák

Anotace: .....chtít, co nikdy tvé nebude...a nechtít, co chce být tvé napořád..

Sbírka: Pro pana Pravdu

Zoufale obětí poskytujem těm,
co po něm neprahnou.
V touze po umlčení,
pálíme zbytky toho,
co chceme nejvíc.

A uchylujeme se tam,
kde je nejmenší pravděpodobnost
větrné kolize.

Můj portrét visící na stěnách,
pomalu otáčíš k rubu,
všechny vzpomínky na mě.
Jsem už jen sen přece.

Ty kvuli mě nehýčkáš svou potěchu.
Jsi pěšák.
Tam kde já jsem vládcem,
celého, širého moře.

Na prach, popel,
si šetři...
až ze rtů tvých vyjde radostný křik.
Pak vydej se tam, kde čeká ona,
co ti štěstí dá.

Neřestnou královnou všech svých dnů,
v cizím obětí.
Nejsem pro tebe dobrá.

A ty visíš, jako na provázku.
Pěšáku.
Autor Loveless, 13.02.2013
Přečteno 614x
Tipy 9
Poslední tipující: Eru Alonnar, Niky88, Akrij8, Joe Vai, Miriska, Petbab
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdo nikdy nepochopí.. s tím nelze bojovat

13.02.2013 17:25:16 | Petbab

nelze.....a co dál...?

13.02.2013 23:36:30 | Loveless

chci dělat vše pro to, abych nebyl nechápající já.. jedině smysluplné je chápat.. nebýt pochopen je méně důležité

14.02.2013 07:34:25 | Petbab

..můžeme doufat, že jednou někdo pochopí?..)

15.02.2013 14:30:00 | Loveless

naděje neumí říct dost.. proto je nadějí

16.02.2013 07:37:54 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí