éclairant…

éclairant…

Anotace: ...

byla to jedna z těch nocí
kdy máte pocit že víte
co je to být slepý...

nikde žádný stín tvaru
ani náznak obrysu
jen slabý šelest
v živém plotu
a funění
zvířat kdesi na poli...

musí být skoro půlnoc
to značí že brzy bude zítra
a to by mohlo být lepší
protože se zítřek stane dneškem...

právě teď!

co popřemýšlet o něčem jiném
dnes
tedy včera jsem pozoroval
kohoutek teplé vody
je na opačné straně
a vypínače o kus vedle
než byly odjakživa
co to znamená?


podivné myšlenky
se zbavíš nejlíp tak
že ji vystrnadíš jinou
jako stěny
co mají pokaždé jinou barvu
a pak ještě mít kliku
ale místo vlevo je vpravo
radši půjdu spát
došel jsem do ložnice
ulehl
ucítil pohyb
otočila se ke mně
osvícená...

karamba!

nastala situace
pyramidálně nemožná…

nebyla to světice
ani moje žena
ale socha na svobodě...
Autor enigman, 15.02.2013
Přečteno 357x
Tipy 14
Poslední tipující: střelkyně1, Petbab, Miriska, Joe Vai, Sarah, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do půldruha vteřiny

15.02.2013 12:04:09 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí