Ženy tentokrát jinak

Ženy tentokrát jinak

Anotace: Nemůžeme pořád jen vrkat a cvrdlikat.

Divoženka, vodník hejkal,
tohle, že jsou jen báje?
Já mám divou ženu doma,
pořád mi jen laje

Pod kabátem nožky tenké,
shrbená a vychrtlá
Uhnala si bulimii,
na své cestě do pekla

Ty máš nožky jako srnka,
oči jak dvě studánky
Kreditku mám pěkně plnou,
tak tě pozvu do banky

Moje žena, na mou duši,
mírná je jak beránek
Skromností mě ale mučí,
dává prachy pod zámek
Autor Psavec, 17.01.2007
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja takéto rýmovačky
môžem čítať v jednom kuse
Či som doma a či v práci
pod vodou či v autobuse...

Je to gut...

17.01.2007 07:51:00 | džemo

Vtipne, pekne.

17.01.2007 00:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí