Co je nemusí být

Co je nemusí být

Anotace: ....

Kreslila jsem tvůj obrázek

měkkou tuží

na tvrdou čtvrtku

vystihovala kontury tvého obličeje

hladila jsem tvou fotku

a vzpomínala na jemnost kůže

co se mi pod rukama

změnila v kůži narkomana

 

Vzpomínala na všechna ta slova

co se rozplynula v mlze jako pára

tak vezmi kytaru, pohlaď struny

a zahraj zase jako dřív

kdy každý ráno bylo plné jako poslední

zapal zase plamínek v hnědých očích

ještě máš čas do půlnoci

Autor Fiši, 17.02.2013
Přečteno 423x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, kudlankaW, Sarah, Joe Vai
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná, Fiši :o)

18.02.2013 21:44:10 | Akrij8

Děkuji mockrát :)

18.02.2013 22:34:09 | Fiši

Velmi dobře Fiši, krásná práce :)

17.02.2013 22:18:02 | kudlankaW

Děkuji pěkně :)

17.02.2013 22:21:24 | Fiši

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí