Naděje

Naděje

Anotace: ...

V šuplíku schovávám náušnice po babičce
co se svůdně třpytí ve svý levný kráse..

Jako tvoje oči plný černejch slzí
když mluvím řečí, kterou jen já rozumím..

 

A zdá se mi lepší to, co nemůžu mít
a ty se mi ztrácíš v mlze, kamaráde..
Když šlapu po tvých snech na lepší zítřky
když se ztrácí jistoty budoucnosti..

 

Ničím svoje ctnosti s mladym vínem
a cizim klukem, už ani nevím jméno..
Ale tvoje tělo, co by chtělo, topim ve zbytku rozumu..
protože největší bolest je, kamaráde..

 

 

                                      ...falešná naděje.

Autor Fiši, 18.02.2013
Přečteno 452x
Tipy 14
Poslední tipující: whiolet, honnnzik, Akrij8, poeta, Miriska, Joe Vai, Jack Salmon, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé sdělení Fiši
tak věcné, přímé,
já hodlám si sníti ve své říši
nemusím píti víno laciné

pro inspiraci...

19.02.2013 21:16:31 | kudlankaW

jo, jo...

18.02.2013 00:26:33 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí