Dobrá rada nad zlato

Dobrá rada nad zlato

Anotace: ...

Vůbec nic se neděje

Když nám schází naděje

Jak je naším zvykem

Život začnem vzlykem

 

Když Tě někdo trápí,braň se

Po svém

Smích a humor vyhrá válku

S oslem

Když krutý je a zlostný

Vždyť to víš

Láskyplným slovem a úsměvem jej 

Odzbrojíš

Jen úsměv na rtech zdobí každou

Dívčí tvář

Svatá můžeš být,ač nemáš

Svatozář

Touto radou řiď se,prosím,

Každý den

Pak se život kolem změní

V krásný sen

 

 

                      Pro všechna smutná děvčata.

Autor Bakchus, 18.02.2013
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: poeta, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto boží =)
Je to srozumitelné a neuvěřitelně pozitivní... like it ;)

18.02.2013 22:40:46 | Craig_D

Díky!

19.02.2013 00:03:41 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí