Blbá.

Blbá.

Anotace: Jak to nemá fungovat.

Dala jsem ti vše,co jsem měla
duši,tělo,klín
Ty jsi si toho nevážil
Užil jsi si a zmizel
jako se ztrácí v noci stín
Již vím,proč na rty jsi mě nelíbal
a žádná předehra,něha,hlazení
jsi jako býk,co v koridě
rozbije rohy hrazení
I když dávno nejsem panna
a ty to velmi dobře víš
nechal jsi mě samou se svým smutkem
má naděje,pod postelí rozkopaná
má vášeň,touha,teď už na obtíž
Jsi prase!
Nechci tě již ani vidět
nechci plakat osamělá a nadávat si
A až zas jednou přijdeš k mým dveřím
byla bych blbá,po tobě ještě toužit
-
-
-
-
-
Však vpustím tě zase!
Autor Lucisska, 18.02.2013
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí