=Ještě zima

=Ještě zima

Anotace: ale už tak mele z posledních sil...

 

Sem tam

************

Venku je mrazivo

tak doma zůstanem

u ohně u krbu anebo u kamen,

teplý čaj šípkový a lžíce medu

budeme povídat

o sněhu o ledu.

Vidíš,padá vločka a tam druhá

každá vločka si snad

hledá svého druha.

Až se jich pár najde

třeba víc nasněží

pak ta vločka se svým druhem

nějaký čas vydrží.

**Jsme sněhové vločky**

**brzy nás víc uvidíte**

Ale kdy?Proč to jenom vločky

pořád slibujete?

Kdyby jste se milovaly

jak dešťové kapky

to by bylo i ve městech sněhu

mraky,mraky…

*******************

Autor Květka Š., 18.02.2013
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, Miriska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnes to vypadá, že se zima vrátila, chumelí a mrzne.

20.02.2013 07:14:45 | Jarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí