Minulých nocí

Minulých nocí

Anotace: ...

Do rudý bouře
potopit svý rty,
mlčky zkouším

V trysku vášně myšlenky neuslyším

Cítím jak do hrudi vtéká
..ta nakyslá hříšná rudá řeka

rozpouští vzpomínky
na minulé noci
..v ranním oparu
...bezmoci...

Hltá hlad touhy,
co sklenkou proudí
v těle bez otěží
v těle, co lásku loudí

Chuti plný dech
mlčky ztrácí se...
minulé noci...vzdech

To rudé opojení kdesi v nohou se ztrácí
s těžkostí myšlenek
usínají rádci

Tak do dna mlčky pijí
do minulých nocí
...ve spánku se skryjí...
Autor Lenny, 19.02.2013
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí