Zaklínání

Zaklínání

Anotace: :c)

Zaklínám vodu, zaklínám nebe,
zaklínám má lásko především tebe.
Tvoje srdce, tvoji duši,
veškeré obavy, které tušíš.
Zaklínám lásku mezi námi,
aby vždy byla bez pohany.
Zaklínám hlavně city tvoje,
aby tvé srdce bylo navždy moje.
Autor Temeraire, 17.01.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí