Z deníku osamělé

Z deníku osamělé

Anotace: ...

Serenáda opuštění.

Opuštěná v posteli,
nikdo mi již nesdělí
co se vlastně stalo?
Bylo to zde a vstalo,
prapodivné stvoření,
co v milování umění
dlouho ujišťovalo.
Kolty nízko u pasu,
však po chvilce zápasu
munici svou vystřelil.
Pár rad cestou udělil
a zmizel.
Bože!To je svízel!


:-:


Pátrání po muži

Hledám k sobě přítele.
Může být i při těle
a víceméně průměrný.
Nesmí býti nevěrný,
prolhaný a křivý.
Chlap,který se diví,
že mám svoje přátele.
Po akci nevyleze z postele,
nadále hladí po těle
a říká něžná slůvka.
Nemá vlastní paní
(teď vsuvka)
Je zde někde k mání?
Autor Lucisska, 23.02.2013
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí