Bakchus

Bakchus

Anotace: ...

Jsem Bakchus!

Vládce všech orgií

Ať nechodí ti,jež nepijí

Mám dost vlastních legií

 

Jsem Bakchus

Pro radost tanec víl a klaunů

Leckterá obětí smyslných faunů

Satyr na panovu flétnu píská

Co si kdo urve,získá

 

Jsem Bakchus

Najíš se dosyta božské many

Užiješ blízkosti děvky i panny

Bez obav,co bude zítra s námi

Vysílám posly na všechny strany

 

Jsem Bakchus

Temný mrak můj háj nestíní

Můžeš mít Hydru i bohyni

Než se však v tebe zaklíní

Odměnu zvláštní si vymíní

 

Jsem Bakchus

Co víc může kdokoli chtít

Ve smilstvu,obžerství svůj život žít

Každý sen na světě bez spánku snít

Jsem Bakchus...vlastně...

Chtěl bych jím být

 

Autor Bakchus, 24.02.2013
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: Akrij8, whiolet
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam hodně gramatickejch rýmů, ale konec se mi líbí.

24.02.2013 19:14:06 | vkl

určitě ano, :D

24.02.2013 11:53:19 | whiolet

Ještě bubínek a můžeš takhle vyřvávat na ulici, st

24.02.2013 11:26:21 | whiolet

Mám takový plechový,s motivem zvířátek,snad budu mít úspěch?!?

24.02.2013 11:27:59 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí