Sbírka miniatur

Sbírka miniatur

Anotace: Několik bezejmených opusů...

I.
Nejsem tvoje
nejsem ničí
ať si v tobě hlasy křičí
nejsem
a nikdy nebudu.



II.
Mám všude své
psychedenní hlasy
řvou a čumí na mě shora
haní moje vydobyté krásy.


III.
Mládí je zlé
a nehodné
a tvoje starobná
hniloba není o
nic lepší.
Je plná vší.



IV.
S prvním spadlým listem
léto skončilo.
Blýská se to málo-co
přežilo.



V.
Plivu večeru do tváře
abych neviděla ta hloupá mihotavá ústa
která pomalu a protřele
posílají všecko do hluboké prdele.


VI.
Lámu všechna
nabízená srdce.
Své pohnutky
netajíce.


VII.
Můžu to
napsat cokoli
i přes mou nevoli
říct to.


VIII.
Díky tobě
všecky krásy světa
ulehly vedle mě
rovnou do dlaně.
Autor .K.r.i.s.t.y., 24.02.2013
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: La Suneteto, kudlankaW, Jan Voralberg, Miriska, Joe Vai, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala nejvíce
první
a VI

24.02.2013 18:55:06 | kudlankaW

the youth is wasted on the young

24.02.2013 15:03:46 | CCGREE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí