Ráno

Ráno

Anotace: Jsem spíš fotograf, než pisálek. V létě jsem se vydal fotit východ slunce....

Svěží chladné ráno,

studený vítr po polích se honí,

na horizontu malířské plátno,

když se rodí den tak zvláštně to voní.

 

Každé ráno kouzelné představení,

ptáci křičí v korunách stromů,

když noc v den se mění,

zíráš na východ a nechce se ti domů.

 

V hlavní roli opravdová hvězda,

necháš se jí příjemně prohřát,

štípneš se, jestli se ti to nezdá,

víš, že tohle představení budeš milovat pořád.

Na každý den malá repríza,

jednou bude ale poslední,
život nekončí jako remíza,

jak vypadá ráno si sám poslechni.

Autor Schafbock, 24.02.2013
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí