Letmý záblesk lásky

Letmý záblesk lásky

Anotace: Někdy se spřízněné duše potkají ve špatný čas...

Můj malý princi
Kdepak jsi byl
Snila jsem o tobě
Ztracena v realitě
Tak dávno...jen sen

Můj něžný bohéme
S každým tvým dotekem
Pláču jak děvčátko
Nepřestávej byť třesu se
Něžnými dlaněmi
Hladíš mě po vlasech
Tak moc toužím
Nech mi ji..tuto noc
Na hodinku..na věčnost

Můj něžný milovníku

....

Daruj mi prosím
....

Další letmé setkání
Autor Jats, 24.02.2013
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: poeta, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí