S příchutí cukrové vaty

S příchutí cukrové vaty

Anotace: Nejen sní..

Ve zpětným zrcátku
Prsty si jezdíš pozpátku a doprostřed
Vzduch voní vanilkový kouřem

Květy tulipánů za uchem
Roztrhaná svoboda po srdcem
Návykovost černých perel

V mlýnku osudu
Neděláš ostudu
Topíš se

V ráji ležatých osmiček
Tančí si na jehlách
Barevný fotografie na stěnách

Za úsměvem pohledy
Klíč vnitřní proměny
S příchutí cukrové vaty

Syrovost jemnosti
Naděje v blízkosti
Zastaví čas..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 24.02.2013
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, Avola, poeta, Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pár písmenek se poztrácelo..

24.02.2013 22:26:45 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí