narozeniny

narozeniny

Anotace: :)

Wau a je to tady,
mám dceru, která má vnady
a slaví osmnáct už let.
Ale tak neměla začít básnička,
měla znít narodila se holčička.
A ona se mi narodila,
před těmi osmnácti lety,
byla jak krásná růžička,
růže jsou věru nádherné to květy.
Však pozor, za tou krásnou tváří,
dřímalo srdce dračice,
ta moje milá dceruška,
někdy mě potrápila velice.
Však stačil jeden její úsměv
a srdce matky roztálo,
vše ihned bylo odpuštěno,
zlobila jsem se pramálo.
na základce moje dcera drahá,
výbornou gymnastkou se stala.
Když cvičila svoje sestavy,
tak nešlo mi to do hlavy
po kom je takhle šikovná.
u obruče a stuhy,
nohy měla jak z gumy
a promenáda prostě výborná.
Dnes ve třeťáku na Eldu je
a za celý rok maturuje.
Věřte mi to nebo ne,
u srdce mi blaze je,
že mám skvělou holku,
která umí valčík i polku.
Takže má drahá Týnečko,
vím, že nepiješ vínečko
ba ani to pivo,
prostě oslav to čím je ti libo.
Hlavně moje zlatíčko, dávám Ti pusinku na líčko,
přeji Ti prostě všechno nej,
tak krásně jak teď se usmívej.
Přeji Ti hodně zdraví, štěstí,
to ať Ti nikdy neuletí.
Tohle Ti přeje Tvoje maminka
u které vždy budeš její malinká,
roztomilá dceruška
s krásným jménem Týnuška.
Autor prcek7711, 25.02.2013
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: majdik 2, Therentia, Bakchus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wau a je to tady....Nějak jsem toto dílko přehlédl a narazil na něj zcela náhodou.Vítej v klubu.

25.02.2013 21:46:19 | Bakchus

Děkuji. Tyhle básničky jsou od mojí mamky, tak se s nimi chci podělit .

25.02.2013 22:07:58 | prcek7711

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí