Článek z novin

Článek z novin

Anotace: 21

Už pět let

...koukám na jeden obrázek

na slibnou fotku

...hledám vysvětlivku

na to klišé

...co každý den zraní

na vybledný fotce

...sluncem, co tě nehladí

zmačkaný ze zlomení

...srovnaný z lásky

kladu otázky

...hledam odpovědi

s rukama vrytejma

...do studený zdi

když ty pořád mlčíš

...na starym výstřižku z novin

když plácám

...denní sliby a hrozby

do papíru

...do článku

tak strašně tiše

...křičim prázdnotu

do pár řádků o osudu

...co se nemazlil

hledám cestu

...únik v žíle

             svobodu

a všechno ti říct do očí

...když nestárneš

teď zrovna teď

             bylo by ti jednadvacet.

Autor Fiši, 26.02.2013
Přečteno 339x
Tipy 12
Poslední tipující: Elisa K., Akrij8, Robin Marnolli, JaJarda, Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása...

27.02.2013 21:39:00 | Akrij8

Děkuji...

27.02.2013 21:40:24 | Fiši

Jo!

27.02.2013 13:26:46 | JaJarda

vzpomínka dýchla ...

27.02.2013 01:22:46 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí