…A ona potáhla cigaretou

…A ona potáhla cigaretou

Anotace: ......

Světla neonů
Září do neznáma
Přišlo to znenadání….
A byla to velká rána !
Jsou rána, která prospíš
Marně pamětí bloudíš
Květ orchideje
Na oltář přinášíš,….
Zkropený potem beznaděje
Vstáváš do nevlídného rána
Procitáš do samoty
Bože ! Co se to děje ??
Dnes naposledy
Pohlédneš do tváře…“Jí“
Té, která nesla s sebou Tvůj osud
Té, která s tebou hrála v kostky
Tančila v rytmu rock and rollu
A měla na svědomí,
Že z Vás nebyly socky !
Tak Ta ! …ta dnes odjíždí !
Ty vstáváš a Ona ?
…jen potáhla cigaretou !
Autor v.hercik, 27.02.2013
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí