internační...

internační...

Anotace: myšlenka může někdy být jako dynamit...ničí už jen tím že se šíří...

vězeňská horečka
na káře s odsouzenci
v brázdě zla
imaginární nákazy
zavlečená společností
k nastolení metafor hrůzy
ke zvyšování paniky...

neúprosně ostré světlo
kalného dne
na dvoře bláznů
zanechává soumrak
okolo domu hluchého...

teplo skryté v lidském srdci
pozvolna utichá
mimo jakoukoli řeč
ač očím ještě blízké
obraz vymaněný z řádu moudrosti
začíná gravitovat kolem svého šílenství
a do morku kostí
v poměru jedna ku jedné
proniká osamělost
která je cítit
na mokrých schodech...

člověk vržený do své noci
hemžení těl v prázdnu
nahota na pozadí
holých zdí
a v patosu doby
pod symbolickými cetkami
na hlavách pomatených králů
vybuchuje nedotčena
lidská pravda…
Autor enigman, 27.02.2013
Přečteno 333x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Radhuza, střelkyně1, Joe Vai, poeta, Miriska, Bakchus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdou je,že to tam asi tak tragické nebude!Poslední razie na Mírově odkryla tvrdou realitu...bez peněz do kriminálu nelez!Ale je to pěkné!!!

27.02.2013 08:55:03 | Bakchus

DDD!!!

27.02.2013 08:54:21 | Bakchus

Velmi nezvyklé..bez ženy

27.02.2013 08:34:48 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí