Nekonečno

Nekonečno

Anotace: Automatický text

Nesnáším, když se na mě usmíváš,
v tu ránu jako když kudlu a její čepel otvíráš,
ryješ do rány, hezky hluboko,
i peklo by v tu chvíli vyměklo.

„Jen žádné slitování,
ať trpí a skučí,
děvka co naletěla,
to za to teď platí.“

„Své chyby přiznávám
na tebe však stále vzpomínám,
nemohu dále“,
krev stříká a kudla bodá,
do srdce jež ve dví rozpolceno jest,
neví, zda má ještě nějakou čest.

Prach života rozprášen,
popel ze srdce roztroušen,
nezbylo nic,
žádné strachy – však na tebe…dojde jednou taky…
Autor LOMI, 27.02.2013
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dlouho predlouho jsem od tebe nic necetla - hura, konecne neco :-)

27.02.2013 21:53:30 | Romana Šamanka Ladyloba

Ahoj..však to možná znáš, marnost a nechuť publikovat.
Když člověk nevidí cíl, ztrácí se a...není cesty dál, je zbytečné, aby něco psal.

28.02.2013 06:37:49 | LOMI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí