Čas

Čas

Anotace: mít

Máš v moci čas? Ne? Nemáš nic
můžeš mít IQ kolik chceš
schopen být v čele ve štvanic
řebříčků slávy kam se cpeš

úspěšný jmění matador
jednička ve všem docela
meilleur du monde chercheur d´or
jenž drží srdce od těla

máš v moci čas? Time money is
zpenězovatělý jsi týmž
časem dočasně, no tak zmiz
nakonec navždy! řekne, když

máš se jak vždycky přál ses mít
v nejlepším dobrý nápad je
v nerost - takzvaný golemit
zkamenět.. šém vyjímaje
Autor Petbab, 27.02.2013
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiná, James Libustka, Psavec, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda pravdiva ;)

01.03.2013 10:35:54 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí