Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Automatický text

Svádím souboj,
vnitřní žal,
můj skutek už byl po zásluze potrestán.


Nechci víc, neslibuj mi nic,
jen zakazuj a nemiluj.


Osud spletený pevným bičem,
nic není na světě řízeno pouze chtíčem.


Hřmotný blesk lemuje oblohu,
z nebe k zemi hvězdy padají,
ohnivý déšť smývá stopy hříchu,
pak zatnul do stromu svou lesklou pýchu,
bláhové zůstat na místě a svůj život ve vteřině rozetnout.


Jedna rána, výkřik do tmy, postavy se k zemi hroutí.
„Miluji tě, lásko má“, stačil ještě podotknout.

Slzy smáčely celou širou zem.
Nad hrobem lidé pláčou: „ Klid a mír obětem.“

Ať v pokoji jejich duše spočinou a vzpomínky na ně se nikdy v prach nerozplynou.
Autor LOMI, 28.02.2013
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, James Libustka, Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozhodne zajimava ;)

01.03.2013 10:15:40 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí