Chci

Chci

Anotace: ...

Prostorové vidění
Estetické cítění
Mladické pobláznění
A výplaty zvýšení...chci mít

Ten,co vylezl na horu
Vyznavač pevného názoru
Člen parlamentního výboru
Zpěvák rockového souboru...chci být

Že mám mladou milenku
Kus lesa a hájenku
Stáčírnu na pálenku
Chatu někde ve Křenku...chci snít

Denně chodit do práce
Opatrně utrácet
Rýpat se na zahrádce
A s manželkou hádat se...tak musím žít
Abych měl klid
Autor Bakchus, 28.02.2013
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Akrij8, georgin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snění je fajn, ale život není jen snění, bohužel.

28.02.2013 22:16:27 | Psavec

No jo,ale chtít a plnit si sny je doménou lidstva.A beze snů se nedá žít,přeci!

28.02.2013 22:30:19 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí