Chyby

Chyby

Anotace: ...

Vinit jiného za tvé,

chyby,

je to jednoduché,

jen kdyby,

tvá osoba blízká,

dodržela sliby.

 

Proč viníš ostatní,

když vinen jsi sám,

ano důvod toho chování,

je už dávno znám,

však na duši zůstane,

ti navždy šrám.

Autor majdik 2, 01.03.2013
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí