Otupělá

Otupělá

Anotace: ... po konci.

Ať s tebou nebo bez tebe,
mám ruce celé od krve,
a vídávám tě ve svých snech,
ty šeptáš, mě se tají dech.

Znám mnoho vlhkých mužských úst,
co chutnaj hořko-sladce,
od tvých teď mám držet půst,
ty na mé zapomeneš hladce.

Ty v nás nejspíš nevěříš
a já do dáli se dívám,
skrz okno, na něm z času mříž,
ne, nic ti nezazlívám.

Chápu, že naše odloučení,
mění naše osudy,
co bylo dřív, již dávno není,
do slabin zaťals ostruhy.

Chybělo tak málo,
a kniha se šťastným koncem
mohla býti celá
nezlobím se, asi se všechno mi jen zdálo,
cítím se teď
- pohodlně otupělá.
Autor Annie the wolf, 01.03.2013
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: Sýkorka07, V.N.Losinský, Rezkaaa, Robin Marnolli, Morgenstern
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě tajuplně napsané.
RM.

01.03.2013 21:42:05 | Robin Marnolli

Díky za názor :))

02.03.2013 08:03:05 | Annie the wolf

Jo jo :)

01.03.2013 19:57:45 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí