Stárnutí

Stárnutí

Anotace: Takový je život

Když žena první vrásky počítá
a muži každou sklenku vyčítá,
pak musíš chlapče rozum mít
a v pravou chvíli jí potěšit

To mládí pryč už jí utíká,
tady nepomůže tvá kritika
Ty musíš při ní pevně stát
a bude-li třeba, tak i lhát

Teď potřebuje citu nejvíce,
jinak se z ní stane dračice
A kdysi tak něžné stvoření,
v hádavou ženu se promění

Proto svá slova dobře važ
a doma se teď více snaž
Dopřej jí drobné radosti
a nezavdávej důvod k lítosti

Vždyť i ty stárneš právě tak,
už nejsi dráček, ale drak
A pokud nejsi velký bloud,
dokážeš s ní i zestárnout.
Autor Psavec, 17.01.2007
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě pět slok a bude to desatero pro stárnoucí dvojce a návod pro klidné stáří, jak už podotkl Los Amigos Judos. To se ti opravdu povedlo...:o)

17.01.2007 21:11:00 | Verule

Návod na klidné stáří?

17.01.2007 14:45:00 | Judak

Máš pravdu, to by každá žena ocenila, jen kdybyste na to, muži, přišli dřív ...

17.01.2007 14:43:00 | Lazuri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí